EuroParcs Duinresorts

Visvakantie in Nederland

  • Visvakantie in Nederland
  • Vissen aan het IJsselmeer
  • Bungalows met privé aanlegsteiger

Visvakantie in Nederland

Wanneer je gek bent op de vissport is een visvakantie in Nederland natuurlijk ultiem genieten! Alle tijd om je bezig te houden met je grootste hobby in een mooie omgeving. Bij Duinresorts kun je genieten van een visvakantie in Noord-Holland, in Medemblik aan het IJsselmeer om precies te zijn. Hier overnacht je in een comfortabele bungalow aan het water en geniet je van rust, ruimte en privacy. Het vakantiehuisje aan viswater biedt je de mogelijkheid om vanuit de tuin te vissen op onder andere karpers, snoekbaars, brasem, voorns en meer. Ga zitten, ontspan, en laat je verrassen door je vangst!

 
 

Vissen aan het IJsselmeer bij Duinresorts

Wanneer je altijd al hebt willen vissen aan het IJsselmeer dan ben je bij Duinresorts aan het juiste adres. Tijdens je visvakantie in Nederland overnacht je namelijk bij Resort IJsselmeer in het waterrijke Medemblik. Hier overnacht je in comfortabele en knus ingerichte bungalows geschikt voor maximaal 8 personen. Je hebt de keuze uit huisdiervriendelijke en huisdiervrije bungalows. Wat deze vakantiehuizen zo geschikt maakt voor een visvakantie in Nederland is het feit dat ze allemaal beschikken over een eigen aanlegsteiger. Zo kun je rechtstreeks vanuit je vakantiehuisje aan viswater je hengel uitgooien in De Vliet. Naast het water op het park vindt je ook talloze visstekken aan het IJsselmeer welke het ontdekken waard zijn!

Resort IJsselmeer:

  • Bungalows aan het water
  • Met privé aanlegsteiger
  • Bootverhuur
  • Zandstrand bij het IJsselmeer
  • Verwarmd binnenzwembad met glijbaan
  • Rust, ruimte en privacy
 
 

Wat te doen tijdens je visvakantie in Noord-Holland?

Tijdens je visvakantie in Nederland kun je als vanzelfsprekend dag in dag uit vissen. Het park biedt echter ook diverse faciliteiten aan om je visvakantie compleet te maken. Voor de kinderen is er in de zomervakantie animatie aanwezig en zijn er diverse speeltuinen en een airtrampoline op het park. Daarnaast is er een verwarmd binnenzwembad met glijbaan, aqua fitness, zandstrand aan het IJsselmeer en diverse sportvelden. Wil je de omgeving verkennen? Huur dan een bootje en vaar over de wateren rondom Medemblik of pak de auto en breng een bezoekje aan Alkmaar of Hoorn. Voor sportievelingen ligt Golfbaan 'De Vlietlanden' op slechts 2 kilometer en liefhebbers van cultuur en historie halen hun hart op bij het Zuiderzeemuseum.

Mogen we jou binnenkort ontvangen voor een visvakantie in Nederland?