EuroParcs Duinresorts
Vakantiehuizen EuroParcs Duinresorts

Vakantiehuizen

  • Vakantiehuizen in Zuid & Noord-Holland
  • Gelegen nabij het water
  • Geschikt voor max. 8 personen

Ons aanbod vakantiehuizen 

Met maar liefst vijf verschillende vakantieparken beschikt EuroParcs Duinresorts over een zeer ruim aanbod vakantiehuizen. Zo is er voor ieder type vakantieganger een passende woning. Onze vakantiehuizen zijn te vinden op resorts in Zuid-Holland en Noord-Holland, daarbij is het water van de zee of het IJsselmeer altijd dichtbij! Onze vakantiewoningen in Nederland bieden plek aan maximaal 8 personen en zijn allen stijlvol ingericht met moderne voorzieningen. Graag ontspannen met wellness? Samen met jouw hond eropuit? Of een huisje met eigen steiger? Je vindt het bij EuroParcs Duinresorts

Vind jouw ideale vakantiehuis bij EuroParcs Duinresorts ⤵

Samen met jouw trouwe viervoeter

Natuurlijk wil je samen met jouw hond op vakantie. Jouw hond is een belangrijk onderdeel van het gezin én ook op vakantie kun je prachtige wandelingen maken en samen spelen. Bij EuroParcs Duinresorts hebben we een breed aanbod vakantiehuizen, óók huisdiervriendelijke vakantiehuizen. Selecteer jouw hond als gast in de zoek & boek en vind eenvoudig vakantiewoningen waar jij en jouw hond welkom zijn! 

 
 

Ontspanning met privé wellness

Hoe fijn! In ons aanbod vakantiehuizen in Nederland kun je ook kiezen voor een accommodatie met eigen sauna en/of jacuzzi. Op EuroParcs Noordwijkse Duinen kun je een woning met privé sauna huren. Op EuroParcs IJsselmeer en EuroParcs Koningshof heb je de keuze uit een vakantiehuis met sauna en vakantiehuis met jacuzzi. Ook kun je een woning huren met beide wellnessfaciliteiten. Stiekem wil je nooit meer naar huis.

 
 
 
 

EuroParcs Duinresorts in het kort:

  • Vakantiehuizen voor max. 8 personen
  • Resorts gelegen op A-locaties aan de kust of het IJsselmeer
  • Hoogwaardige voorzieningen en faciliteiten
  • Luxe en comfort gecombineerd met een topservice

Onze vakantieparken ⤵

Veelgestelde vragen over onze vakantiehuizen ⤵

✦ Voor hoeveel personen kan ik een vakantiehuis huren?

Bij EuroParcs Duinresorts kun vakantiehuizen met plek voor maximaal 8 personen huren. Je beschikt dan over voldoende ruimte in de woonkamer en keuken en slaapt in heerlijke bedden. Ook beschikt ieder vakantiehuis over een tuin met tuinset op het terras. Ook wanneer je een last minute vakantiehuis zoekt kun je terecht op een van onze resorts.

✦ Zijn er ook vakantiehuizen geschikt voor mindervaliden?

EuroParcs IJsselmeer en EuroParcs de Woudhoeve beschikken over een vakantiehuis geschikt voor mindervaliden. In de woning zijn diverse aanpassingen gedaan zodat ook gasten die slecht ter been of rolstoelgebonden zijn kunnen genieten van een heerlijke vakantie.

✦ Waar in Nederland bevinden de vakantiehuizen van Duinresorts zich?

Onze comfortabele vakantiehuizen zijn te vinden in de provincies Zuid-Holland (Noordwijk) en Noord-Holland (Schoorl, Medemblik, Egmond). Hier kun je een vakantiehuis of chalet aan de kust huren.