EuroParcs Duinresorts
Weg met oud en nieuw

Vier oud en nieuw bij Duinresorts

 • Vuurwerkvrije parken
 • Resorts aan of nabij de kust
 • Hoogwaardige voorzieningen en faciliteiten
 

BELEEF EEN MAGISCHE AFSLUITING ✨

Het jaar goed afsluiten? Vier dan jouw onvergetelijke jaarwisseling nét even wat anders. Verblijf tijdens oud en nieuw aan de Nederlandse kust in een luxe vakantiehuisje. Luidt het nieuwe jaar goed in en beleef een rustig oud en nieuw op onze vuurwerkvrije parken. Het strand is op loop- of fietsafstand gemakkelijk te bereiken. Met wie kom jij proosten op het nieuwe jaar?

 

Jouw magische verblijf bij Duinresorts

Tijdens de afsluiting van het jaar is het mogelijk om een accommodatie te huren op vijf verschillende vakantieparken in Noord- en Zuid-Holland. De vakantiehuizen liggen aan zee of het IJsselmeer. Graag ontspannen met wellness? Dat is mogelijk! Geniet van een jacuzzi, sunshower en/of sauna. De vakantiehuizen zijn geschikt voor maximaal 8 personen. Ze beschikken over een ruime keuken met apparatuur, een sfeervolle woonkamer, een heerlijke douche en een fijn terras. Met wie ga jij sprankelend het nieuwe jaar in?

 
  Noord- en Zuid-Holland
  Maximaal 8 personen
  Wellness faciliteiten
  Sfeervolle accommodaties
  Aan het water
 

Beleef feestelijke avonturen

Bij Duinresorts valt er tijdens oud en nieuw van alles te beleven. Geniet van een heerlijke strandwandeling met de hele familie of maak een mooie fietstocht door de duinen. Na een gezellige dag is er niets lekkerders dan samen voor de open haard zitten met een kop warme chocolademelk. Ook je trouwe viervoeter kan mee genieten van deze feestelijke momenten, door onze vuuwerkvrije parken geniet ook jouw dierenvriend van een kalme en ontspannen oudjaarsdag. Op deze manier proost je met z'n allen op een nieuw en sprankelend jaar! 

 

WAAR VIER JIJ OUD & NIEUW?¬†¬†‚§Ķ

 
 

Bekijk het aanbod tijdens oud en nieuw ✨

 

Wat andere gasten ons vroegen

‚ú® Zijn de parken van EuroParcs Duinresorts vuurwerkvrij?

Zeker! Al onze parken zijn tijdens oud en nieuw vuurwerkvrij. Dit betekent dat jij in alle rust en kalmte kan genieten van een sprankelend uiteinde. Ook je trouwe viervoeter kan daardoor mee genieten van deze feestelijke momenten. 

Let op: we kunnen niet uitsluiten dat er in de omgeving van de parken vuurwerk afgestoken mag worden. 

‚ú® Zijn er ook accommodaties met wellness faciliteiten?

Zeker! Bij Europarcs Koningshof, Noordwijkse Duinen en IJsselmeer kun jij een vakantiehuis met privé wellness huren. Deze zijn voorzien van een sauna, sunshower en/of jacuzzi. Zo kun je pas écht genieten van de feestdagen!