1. Vakantiehuisjes aan zee
 2. In Egmond, Noordwijk en Schoorl
 3. Huisdiervriendelijk

Huisje aan zee met een hond in Nederland

Weer of geen weer, een vakantie aan zee in Nederland is altijd een goed idee. Tijdens een strandwandeling kun je je hoofd even helemaal leeg maken en genieten van het geluid van de zee. Wie er nog meer gek zijn op strandwandelingen? Honden! Bij EuroParcs Duinresorts begrijpen wij maar al te goed dat je je hond dan ook graag meeneemt op vakantie, daarom kun je op onze vakantieparken in Noordwijk, Egmond en Schoorl een huisje aan zee met je hond huren. Zo kunnen jullie samen genieten van heerlijke strandwandelingen, wel zo gezellig toch?

 
Bekijk onze huisjes aan zee met hond
 
 

Huisje huren aan zee met een hond bij EuroParcs Duinresorts

Bij EuroParcs Duinresorts kun je een huisje huren aan zee met je hond op een van onze luxe vakantieparken. Elk park heeft zijn eigen karakter en unieke voorzieningen, maar bij welk park je ook een huisje aan de zee met je hond huurt je kunt altijd rekenen op luxe, comfort en een top service. De vakantiehuisjes in Noordwijk en Egmond zijn van alle gemakken voorzien om je een heerlijk en ontspannen vakantie te garanderen. Elk vakantiepark beschikt over gratis wifi en elk vakantiehuisje heeft een eigen terras met meubilair, zodat je heerlijk kunt bijkomen na een lange dag op het strand met je hond.

 
 
 1. Vakantiepark in Noordwijk
 2. 2 km van het strand
 3. 2- tot 5-persoons vakantiehuizen
 4. Buitenzwembad, speeltuin, animatie en meer
 
 
 1. Vakantiepark in Noordwijk
 2. 2 km van het strand
 3. 2- tot 6-persoons vakantiehuizen
 4. Binnenzwembad, speeltuin, animatie en meer
 
 
 1. Vakantiepark in Egmond
 2. 6 km van het strand
 3. 2- tot 6-persoons vakantiehuizen
 4. Buitenzwembad, recreatieplas en meer
 
 
 1. Vakantiepark in Schoorl
 2. 6 km van het strand
 3. 2- tot 6-persoons vakantiehuizen
 4. Speeltuin, tafeltennistafel en meer
 

De omgeving van het huisje aan zee met je hond

Wanneer je een huisje aan zee met je hond in Nederland huurt hoef je je geen moment te vervelen. Ten eerste biedt het strand natuurlijk eindeloze mogelijkheden, zo kunnen jij en je hond genieten van heerlijke strandwandelingen en eindeloos turen naar de constante golven. Bovendien is er op de vakantieparken zelf voldoende te doen wanneer je besluit een huisje te huren aan zee met hond bij EuroParcs Duinresorts. Ook wanneer je er graag op uit wilt trekken tijdens je vakantie in Noordwijk of Egmond is er keuze genoeg. Vanuit Egmond kun je een prachtige E-chopper Tour maken of de Keukenhof bezoeken. Vanuit Noordwijk is het leuk om de J.C.J. van Speijk vuurtoren te beklimmen of om de fiets te pakken en de kaasstad Alkmaar te bezoeken.

Wil je graag een huisje aan zee met hond in Nederland boeken?

 
Bekijk nu onze accommodaties en beschikbaarheid