EuroParcs Duinresorts
Vakantie met huisdier

Vakantie met huisdier

  • Huisdiervriendelijke vakantieparken
  • Vakantiehuizen in Noord- en Zuid-Holland
  • Geschikt voor max. 8 personen en 2 huisdieren
 

Vier je vakantie samen met je huisdier

Op zoek naar een ideale vakantiebestemming voor jou en je huisdier? Zoek niet verder! Bij Europarcs Duinresorts is je hond, kat, cavia, parkiet en konijn van harte welkom! Bij Europarcs Duinresorts hebben wij speciale vakantiehuisjes waar huisdieren zijn toegestaan. Hierdoor hoef je geen oppas te regelen voor je huisdier en kan deze gewoon mee op vakantie. Wij hebben 5 huisdiervriendelijke parken in Noordwijk, MedemblikSchoorl en Egmond, waar twee huisdieren per accommodatie zijn toegestaan. Al deze locaties liggen dicht bij de natuur. Wanneer kom jij vakantie vieren met je huisdier bij EuroParcs Duinresorts?

Dit zijn onze vakantiehuisjes waar huisdieren zijn toegestaan ⤵

 

Vakantiehuis met huisdieren

Wil je met je huisdier op vakantie? Boek dan een vakantiehuis voor jou en je huisdier bij EuroParcs Duinresorts. Wij hebben 5 verschillende vakantieparken die allemaal een ruim aanbod huisdiervriendelijke accommodaties hebben. De stijlvol ingerichte huizen bieden plek voor maximaal 8 personen en 2 huisdieren. Wil je extra ontspannen tijdens je vakantie? Boek dan een wellness huisje! Of wil jij je eigen boot aanleggen bij je vakantiehuisje? Boek dan een vakantiehuis met een aanlegsteiger. Wanneer boek jij een vakantiehuis voor jou en je huisdieren

Wil je liever kamperen met je huisdier? Op EuroParcs Noordwijkse Duinen kan je op de camping staan met je huisdier.

 

Onze huisdiervriendelijke vakantieparken

Wanneer jij en je huisdier vakantie komen vieren bij EuroParcs Duinresorts dan overnacht je op een van onze mooie vakantieparken die liggen op top locaties. Wij hebben in Noordwijk twee vakantieparken aan zee; EuroParcs Noordwijkse Duinen en Parc du Soleil. Ook hebben we een park bij Egmond; EuroParcs de Woudhoeve en een park aan de Schoorlse Duinen; EuroParcs Koningshof. Ook kun je op vakantie met je huisdier aan het water bij EuroParcs IJsselmeer. Al onze parken zijn, naast dat ze huisdiervriendelijk zijn, ook nog eens ideaal voor een familievakantie. De hoogwaardige faciliteiten van onze parken maken je vakantie compleet. Wanneer ga jij met je huisdier op vakantie?

 
 

Bekijk onze vakantieparken  ⤵

EuroParcs Noordwijkse Duinen
Nederland - Zuid-Holland

 

EuroParcs de Woudhoeve
Nederland - Noord-Holland

 

EuroParcs Parc du Soleil
Nederland - Zuid-Holland

 

EuroParcs Koningshof
Nederland - Noord-Holland

 

EuroParcs IJsselmeer
Nederland - Noord-Holland

 

Veelgestelde vragen over een vakantie met je huisdier

🐱 Waar kan ik een vakantiehuis boeken waar huisdieren zijn toegestaan?

Een vakantiehuis met huisdieren boek je bij EuroParcs Duinresorts. Wij hebben verschillende vakantiehuizen waar huisdieren zijn toegestaan, zoals chalets. Wanneer mogen wij jou en je hond, kat, cavia, hamster of ander huisdier welkomen?

🐰 Welke vakantieparken laten huisdieren toe?

Op al onze parken kan je vakantie vieren met je huisdieren. Wij hebben verschillende parken in Noord- en Zuid-Holland waar je huisdieren van harte welkom zijn. Ook last minute!

🐶 Welke huisdieren mogen mee naar EuroParcs Duiresorts?

Honden, cavia's, parkieten, konijnen, katten, alle soorten huisdieren mogen mee naar de vakantieparken van EuroParcs Duinresorts. Houd er wel rekening mee dat er maximaal 2 huisdieren zijn toegestaan en je deze wel moet aangeven in het boekingsoverzicht. Wanneer boekt u?

🐦 Wat is de beste bestemming voor een vakantie met mijn huisdier?

Een bestemming aan het water! Wij hebben verschillende vakantiehuizen aan de kust en aan het water die ideaal zijn voor jou en je huisdier. Kies uit de volgende vakantieparken aan de kust van EuroParcs Duinhoeve voor een vakantie met je huisdier: EuroParcs Noordwijkse Duinen, EuroParcs Parc du Soleil, EuroParcs IJsselmeer, EuroParcs de Woudhoeve en EuroParcs Koningshof.