EuroParcs Duinresorts
Vakantiepark aan zee kindvriendelijk

Kindvriendelijk vakantiepark aan zee

  • Keuze uit 3 vakantieparken
  • Vakantiepark aan de kust
  • Volledig ingerichte vakantiewoningen

Kindvriendelijk vakantiepark aan zee

Onze vakantieparken aan de zee zijn zeer kindvriendelijk en daarom dus ideaal voor de perfecte zonvakantie met kinderen van jong tot oud! Wanneer je op zoek bent naar een vakantie in Nederland met jouw kinderen zit je bij één van onze resorts helemaal goed. Op het park hoef je niet constant te bedenken hoe je de kinderen moet vermaken, want er is hier genoeg te doen! Zo is 4er elke schoolvakantie een animatieteam aanwezig. Als je een dagje geen zin hebt om naar het nabij gelegen strand te gaan kun je bijvoorbeeld naar het zwembad of de speeltuin op het park. Je verveelt je geen dag op één van onze kindvriendelijke vakantieparken aan zee!

 
 

Vakantiepark met kinderen aan zee

Bij Europarcs Duinresorts heb je de keuze uit één van onze drie vakantieparken aan zee welke kindvriendelijk zijn. Je kunt kiezen tussen Resort du Soleil, Resort De Woudhoeve en Resort Noordwijkse Duinen. Alle drie de parken liggen aan zee en zijn zeer kindvriendelijk. Resort du Soleil beschikt bijvoorbeeld over een binnenzwembad en een indoor speeltuin. De andere 2 parken beschikken over een verwarmd buitenzwembad. Op alle parken zijn er huisjes van maximaal 4 tot 6 personen. Ook zijn verschillende huisjes huisdiervriendelijk, wel zo leuk dat de hond ook mee kan! De parken beschikken over gratis WiFi en een restaurant, waar je 's avonds gezellig een hapje kunt eten. Alles voor een heerlijke vakantie met kinderen in Nederland!

 

Jouw kindvriendelijk vakantiepark aan zee

  • Twee parken met kinderzwembad
  • Activiteitenprogamma in de vakanties
  • Drie parken dicht bij het strand
  • Terras bij het park
  • Tafeltennis op het park
 
 
 

Vakantie met kinderen in Nederland

Er is veel te doen bij onze resorts. Je kan je naast de vele faciliteiten van het vakantiepark aan zee welke kindvriendelijk is je de hele dag vermaken in de mooie omgeving. Alle parken zijn dichtbij het strand waar je de hele dag kunt genieten van de zee en het strand. Ook kan je bij alle drie de parken fietsen huren waardoor je gemakkelijk naar bijvoorbeeld het strand of leuke omliggende dorpjes kan fietsen. Resort Noordwijkse Duinen en Resort Parc du Soleil liggen ook dicht bij De Keukenhof van Lisse, wat leuk is om te bezoeken tijdens jouw vakantie met kinderen in Nederland. Wanneer mogen wij jou verwelkomen op onze kindvriendelijke vakantieparken aan zee?