EuroParcs Duinresorts

Genieten op een vakantiepark met zwembad

 
  • Gelegen aan de kust
  • Op A-locaties
  • Flexibele aankomst- en vertrekdagen

Plons in het plezier op ons vakantiepark

Voor veel kinderen én volwassenen is een zwembad een absolute must tijdens hun vakantie. En dat begrijpen wij maar al te goed, wij bieden dan ook vier vakantieparken in Nederland met zwembad aan. De vakantieparken zijn gelegen op prachtige locaties aan de Nederlandse kust en aan het IJsselmeer. Deze unieke locaties zijn Noordwijk, Medemblik en Egmond aan den Hoef. Zoef van de glijbaan samen met de kids of begin de dag ontspannen en trek een aantal baantjes op een van onze vakantieparken.

 
 
 
 

Kies je voor een binnenzwembad? 

Het voordeel van een vakantiepark met binnenzwembad is dat je het hele jaar door kunt genieten van waterplezier. Ons vakantiepark met overdekt zwembad in Noord-Holland is Resort IJsselmeer. Liever naar Zuid-Holland? Kom dan verblijven bij Parc du Soleil. 

 
 
 
 

Of heb je toch liever een buitenzwembad? 

Ga je liever naar een vakantiepark met buitenzwembad voor een verfrissende duik bij lekker weer? Verblijf in Noord-Holland en in Zuid-Holland op een van onze resorts de Woudhoeve of Resort Noordwijkse Duinen.

 
 
 
 
 

Vermaak op ons vakantiepark

Begin je dag met een verfrissende duik of luier langs het water, omringd door de rustgevende ambiance van onze parken. Maar dat is nog niet alles - bij Duinresorts bieden we niet alleen zwembaden, maar ook een omgeving vol waterrijk landschap. Onze vakantieparken in Nederland liggen bij de zee of het IJsselmeer, waardoor je kunt genieten van ontspannende momenten aan het strand. En het beste van alles? Je trouwe viervoeter is meer dan welkom om met je mee te genieten van wandelingen. Bij Duinresorts staat je een onvergetelijke ervaring te wachten. Wanneer mogen we je verwelkomen voor een onvergetelijke vakantie aan de kust, compleet met zwembadplezier?

 
 
 
 
 

Kom jij binnenkort bij ons genieten?

 
 

Of bekijk al onze periodes¬†‚§Ķ

 
 

Wat eerdere gasten ons vroegen: 

Wat zijn de openingstijden van de zwembaden?

Van Parc Du Soleil is het binnenzwembad het gehele jaar open van maandag t/m zondag van 10.00 tot 19.00. Vakantiepark IJsselmeer heeft aangepaste openingstijden. Bij Europarcs de Woudehoeve is het zwembad geopend van mei t/m augustus, afhankelijk van het weer. Noordwijkse Duinen is geopend van mei t/m september, ook afhankelijk van het weer. 

Zijn er ook kleuterbaden?

Jazeker, op elk resort kunnen ook de allerkleinsten veilig spelen en zwemmen en zich uren vermaken in onze speciale peuter- en kleuterbaden.