1. Geschikt voor max. 6 personen
  2. Altijd de laagste prijs
  3. In Egmond

Chalet aan de Nederlandse kust

Het huren van een chalet aan de kust voor uw volgende vakantie is altijd een goed idee! Een zonovergoten strandvakantie in de zomer of heerlijk uitwaaien met een strandwandeling in de winter. Ieder jaargetijde is zeer geschikt voor een chalet huren aan de kust. In de badplaats Egmond ligt Recreatiepark de Woudhoeve. Hier huurt u een luxe en comfortabel chalet in de duinen en bent u op loopafstand van het strand. Een chalet huren op een vakantiepark in de duinen, hoe fijn is dat?

Chalet aan de Nederlandse kust bij EuroParcs Duinresorts

Een chalet in de duinen aan de Nederlandse kust is de ultieme mogelijkheid om te ontspannen en te genieten van wat het Nederlandse landschap u te bieden heeft. Luister naar de langsvliegende meeuwen, hoe de wind door het helmgras waait en bekijk de steeds veranderende zandduinen. Bij EuroParcs Duinresorts biedt uw chalet aan de Nederlanse kust plaats aan 2 tot 6 personen. De chalets zijn luxe en comfortabel ingericht met diverse aangename voorzieningen. Ook heeft ieder chalet aan de kust een eigen tuin of terras met meubilair. Uw trouwe viervoeter speelt natuurlijk graag in de duinen en wandelt graag samen met u over het strand. Wel zo fijn dat onze chalets bij de duinen ook huisdiervriendelijk zijn. Zo beleeft iedereen een topvakantie aan de kust bij EuroParcs Duinresorts!

 

EuroParcs Duinresorts aan de kust

Een chalet huren aan de kust in Egmond betekent dat u deze gezellige dorpjes kunt bezoeken. Wandel door de straten met leuke winkeltjes en schuif aan bij een van de gezellige restaurantjes. Tijdens een vakantie aan de kust moet u natuurlijk ook een hapje en een drankje doen bij een van de vele relaxte strandpaviljoens. En vergeet ook zeker niet een wandeling te maken over het strand of door de duinen om zo optimaal tot rust te komen. Toe aan meer spanning en avontuur? Beklim de vuurtoren J.C.J. van Speijk in Egmond aan zee. Voor een dagje cultuur snuiven of winkelen zit u goed in Alkmaar. Kortom, er is genoeg te beleven tijdens uw verblijf in een chalet aan de Nederlandse kust bij EuroParcs Duinresorts.

 
Boek nu een chalet aan de kust

EuroParcs de Woudhoeve in het kort

  • Gelegen in Egmond
  • Chalets voor 3, 4, 5 en 6 personen
  • Entertainment, kidsclub en indoor speeltuin
  • Recreatieplas en buitenzwembad op het park