EuroParcs Duinresorts
Vakantiepark Enkhuizen

Vakantiepark Enkhuizen

  • Vakantiehuisjes aan het water
  • Prive parkeerplek
  • Waterrijke omgeving

Vakantiepark in de buurt bij Enkhuizen aan het IJsselmeer

Enkhuizen is een gezellige en sfeervolle Noord-Hollandse havenstad welke direct aan het Markermeer ligt. Naast de vele watersportmogelijkheden is hier ook veel cultuur en geschiedenis. Voor een vakantie nabij Enkhuizen ben je bij Europarcs IJsselmeer op de goede plek. Omdat het 15 kilometer van het vakantiepark ligt ben je binnen 20 minuten rijden in de stad Enkhuizen, leuk voor een weekendje weg. Het park ligt aan het IJsselmeer wat ideaal is om bijvoorbeeld een bootje te huren welke vervolgens aangelegd kan worden bij het vakantiehuis. 

 
 

Uw vakantiehuis bij Enkhuizen

Wanneer je op zoek bent naar een vakantiehuis bij Enkhuizen ben je bij ons aan het juiste adres. Ons vakantiepark bij Enkhuizen in Noord-Holland biedt huisjes aan bij het water, wat een rustgevende sfeer geeft. Ook hebben onze huisjes een privé aanlegsteiger, wat ideaal is om een bootje aan te leggen of de hengel uit te gooien. Er zijn vakantiehuisjes voor 4, 6 en 8 personen. Alle huisjes beschikken over een sfeervolle keuken, fijne bedden en veel ruimte buiten waar ook alle huisjes een eigen parkeerplek hebben. Ook zijn er verschillende huisjes met een sauna en jacuzzi! Wilt u ook graag de hond mee op vakantie? Dit is bij ons vakantiehuis nabij Enkhuizen geen probleem. Meerdere huisjes zijn huisdiervriendelijk en de hond is zeker welkom op ons vakantiepark bij Enkhuizen!

Ons vakantiepark in het kort

  • 15 km van Enkhuizen
  • Ligging aan het water
  • Verwarmd zwembad
  • Restaurant op het park
  • Animatieteam in de zomer
 
 

Wat te doen in de omgeving van ons vakantiepark bij Enkhuizen?

Tijdens uw vakantie bij Enkhuizen kunt u volledig genieten van de omgeving. Enkhuizen is een prachtige omgeving om bijvoorbeeld te wandelen en/of cultuur te snuiven in de stad. Zo zijn bijvoorbeeld de toegangspoort van de Drommedaris, de Enkhuizer Waag, de Westerkerk en het Zuiderzeemuseum zeker de moeite waard om te bezoeken. Ook kunt u water activiteiten ondernemen bij en rondom het IJsselmeer. Ook faciliteren wij vele voorzieningen op het park. Zo heeft ons vakantiepark bij Enkhuizen een verwarmd binnenzwembad met glijbaan, speeltuinen en een restaurant. Daarnaast heeft ons park een animatieteam in de zomerperiode.