• In het populaire Noordwijk
  • Het strand en de duinen op loopafstand
  • Keukenhof met kleurrijke bollenvelden

Vakantie in Noordwijk

Voor een heerlijke vakantie aan de Nederlandse kust bent u bij EuroParcs Parc du Soleil aan het juiste adres. Ons vakantiepark is gelegen op loopafstand van de duinen en in het hart van de Bollenstreek. Recht tegenover het park vindt u een uitgestrekt bollenveld dat in het voorjaar prachtig bloeit. Noordwijk bestaat uit twee kernen: Noordwijk aan Zee en Noordwijk-Binnen.

Noordwijk aan Zee was vroeger een vissersdorp en is tegenwoordig een populaire badplaats met de langste kuststrook van Nederland (+/- 13 kilometer lang). Op de Koningin Wilhelmina Boulevard en Koningin Astrid Boulevard vindt u diverse restaurants en strandtentjes waar u het hele jaar door terecht kunt voor een lekker kopje koffie, lunch, borrel of diner. Noordwijk-Binnen heeft een rijke historie en kenmerkt zich vandaag de dag nog steeds door de bloementeelt. In de Oude Dorpskern vindt u vele monumentale gebouwen, waarvan een aantal ook van binnen te bekijken zijn.

Tips voor een dagje uit tijdens uw vakantie in Noordwijk

Niet alleen de faciliteiten van ons park bieden u op en top vermaak, maar ook de omgeving van Noordwijk heeft van alles te bieden. Tijdens uw vakantie in Noordwijk aan Zee moet u zeker een bezoekje brengen aan één van de nabijgelegen dierenparken, musea, attractieparken of indoor- en outdoor speeltuinen. In samenwerking met Ticketsplus bieden we de leukste uitjes in de omgeving aan. Voor veel dagjes uit kunt u tickets kopen bij de receptie.

Verblijft u in april bij EuroParcs Parc du Soleil? Op de eerste zaterdag na 19 april wordt het jaarlijkse Bloemencorso georganiseerd. Vanuit Noordwijk vertrekt het 40 kilometer lange corso richting Haarlem. Op de avond voor het Bloemencorso vindt ook het verlichte bloemencorso door Noordwijk plaats. Een echte aanrader! Ook is het zeker de moeite waard om een bezoekje te brengen aan de grote steden Amsterdam (42 km), Den Haag (33 km) en Leiden (16 km) tijdens uw vakantie in Noordwijk aan Zee. Ga lekker cultuur snuiven of juist een gezellig dagje shoppen. Als gast bij EuroParcs Parc du Soleil kunt u in het hoogseizoen bovendien gratis gebruik maken van het buitenzwembad op het nabijgelegen EuroParcs Noordwijkse Duinen. I.v.m. de huidige maatregelen rondom het coronavirus is het op dit niet mogelijk om gebruik te maken van het buitenzwembad op EuroParcs Noordwijkse Duinen.

Uittip: Escape Room Zandvoort

Bent u goed in puzzelen en raadsels? Probeer dan eens de Escape Room Zandvoort. Ontrafel de unieke puzzels en ontdek de verborgen aanwijzingen in één van de drie escape rooms. Bezoek de escape room met 10% kortingReserveer online of vraag naar de kortingscode bij de receptie van ons park.

Uittip: Nederzandt

Heerlijk lunchen, dineren of borrelen aan het strand? Ontdek het populaire Nederzandt in het prachtige duingebied aan de Langevelderslag. Deze eet-, drink- en feestlocatie aan het strand van Noordwijk zorgt voor een heerlijk vakantiegevoel door de unieke locatie en de leuke activiteiten die zij organiseren. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van Nederzandt of bij de receptie op ons park.

Uittip: Elektrische E-chopper Tour met E-choppertournoordwijknl

Stap op een stoere elektrische E-chopper en maak een mooie tour door Noordwijk aan Zee, de duinen en de bloemenvelden in de Duin- en Bollenstreek. Middels een vooraf, op uw mobiel te downloaden route, komt u langs de mooiste plekjes van deze mooie streek. Tip: vraag naar de kortingscode bij de receptie van ons park en ontvang 10% korting.

Uittip: Elektrische GPS audiotour met Renzy

Maak een avontuurlijk ritje langs de Bollenstreek tijdens een rit in een Renault Twizy: een 2-persoons voertuig op elektriciteit. Ontdek alle hotspots in Noordwijk met behulp van GPS navigatie. De audiogids in het voertuig vertelt u alles wat u móét weten over de hotspots van Noordwijk. Tip: vraag naar de kortingscode bij de receptie en ontvang 10% korting.

Uittip: Keukenhof

Verblijft u in het voorjaar bij EuroParcs Parc du Soleil? Dan mag een bezoekje aan de Keukenhof zeker niet ontbreken. Geniet van een dag vol met kleur en geur. Tussen eind maart en eind mei bloeien hier 7 miljoen bloembollen en ziet u wel 800 verschillende soorten tulpen. De ideale plek voor een heerlijke wandeling of om leuke vakantiekiekjes te maken om thuis te laten zien!

 
 

Op de eerste zaterdag na 19 april wordt het jaarlijkse Bloemencorso georganiseerd. Vanuit Noordwijk vertrekt het 40 kilometer lange corso richting Haarlem. Op de avond voor het Bloemencorso vindt ook het verlichte bloemencorso door Noordwijk plaats. Een echte aanrader!

Verblijft u in het voorjaar op EuroParcs Parc du Soleil? Vergeet dan ook zeker niet om een bezoek te brengen aan de Keukenhof in Lisse, één van de populairste toeristische trekpleisters van ons land. Jaarlijks bloeien hier miljoenen kleurrijke bloemen in de maanden maart, april en mei.

Grote steden zoals Leiden, Den Haag en Amsterdam zijn met de auto goed te bereiken vanaf EuroParcs Parc du Soleil.

Als gast bij EuroParcs Parc du Soleil kunt u in het hoogseizoen bovendien gratis gebruik van het buitenzwembad op het nabijgelegen EuroParcs Noordwijkse Duinen