• Omgeving boordevol zon, zee en strand
  • Populaire badplaats Noordwijk
  • Keukenhof met kleurrijke bollenvelden

Vakantie in Noordwijk

Beleef een onvergetelijke vakantie in Noordwijk: vanouds een vissersdorpje en tegenwoordig een gezellige en populaire badplaats. Met een kuststrook van ruim 13 kilometer lang lenen het strand en de duinen zich perfect voor een wandeling. Wat is er nu heerlijker dan uitwaaien op het strand? Beleef een ultieme zon-, zee- en strandvakantie vlak bij Noordwijk aan Zee en geniet van al het moois dat de omgeving van EuroParcs Noordwijkse Duinen te bieden heeft. Langs het strand vind je vele strandtentjes en terrasjes en in de zomermaanden kun je natuurlijk een verkoelende duik nemen in de Noordzee.

Een bezoekje aan de grote en bruisende steden Amsterdam (42 km) en Haarlem (19 km) mag zeker niet ontbreken tijdens jouw vakantie in Noordwijk. Ga een heerlijk dagje shoppen, ontdek de vele musea of maak een leuke stadswandeling met een gids.

Omgeving | Noordwijk
Noordwijk: vanouds een vissersdorp en tegenwoordig het hele jaar door een gezellige en populaire badplaats. Met een kuststrook van ruim 13 kilometer lang, lenen het strand en de duinen zich perfect voor een wandeling. Wat is er nu heerlijker dan uitwaaien op het strand? Langs het strand vind je vele strandtentjes, restaurants en terrassen en in de zomermaanden kun je natuurlijk ook een duik nemen in de Noordzee.

Verblijf je tussen eind maart en eind mei op EuroParcs Noordwijkse Duinen? Dan is een bezoek aan de Keukenhof zeker een moeite waard. Niet alleen voor buitenlandse, maar ook voor Nederlandse toeristen zijn de kleurrijke bollenvelden een echte trekpleister. In het voorjaar bloeien hier meer dan 7 miljoen bloembollen met wel 800 verschillende soorten tulpen.

Op de eerste zaterdag na 19 april vertrekt het jaarlijkse 40 kilometer lange Bloemencorso Bollenstreek vanuit Noordwijk naar Haarlem. Een echt schouwspel voor bloemenliefhebbers!

(tekst gaat verder onder de foto's)

 

Tips voor een dagje uit tijdens je vakantie in Noordwijk

Niet alleen de faciliteiten van ons park bieden je op en top vermaak, maar ook de omgeving van Noordwijk heeft van alles te bieden. Tijdens jouw vakantie moet je zeker een bezoekje brengen aan één van de nabijgelegen dierenparken, musea, attractieparken of indoor- en outdoor speeltuinen. In samenwerking met Ticketsplus bieden we de leukste uitjes in de omgeving aan. Voor veel dagjes uit kun je tickets kopen bij de receptie. 

Uittip: Keukenhof

Verblijf je tussen eind maart en eind mei op EuroParcs Noordwijkse Duinen? Dan móét je een bezoekje brengen aan de Keukenhof, dé toeristische trekpleister! In het voorjaar bloeien hier meer dan 7 miljoen bloembollen met wel 800 verschillende soorten tulpen!

Uittip: Escape Room Zandvoort

Beleef een spannend uitje in één van de drie kamers van Escape Room Zandvoort. Los unieke puzzels op en ontdek de verborgen aanwijzingen. Bezoek de escape room met 10% korting. Reserveer online of vraag naar de kortingscode bij de receptie van ons park.

Uittip: Nederzandt

Bezoek tijdens je vakantie bij Noordwijk aan Zee het populaire Nederzandt. Deze eet-, drink- en feestlocatie aan het strand van Noordwijk zorgt voor dé ultieme vakantiesfeer. Meer informatie vind je op de website van Nederzandt of bij de receptie van ons park. 

Uittip: Elektrische GPS audiotour met Renzy

Ontdek de Bollenstreek tijdens een rit in een Renault Twizy: een 2-persoons voertuig op elektriciteit. De GPS navigatie zorgt ervoor dat je alle hotspots van Noordwijk ziet. De audiogids aan boord vertelt alle ins en outs. Tip: vraag naar de kortingscode bij de receptie van ons park en ontvang 10% korting.