• Omgeving boordevol zon, zee en strand
  • Populaire badplaats Noordwijk
  • Keukenhof met kleurrijke bollenvelden

Vakantie in Noordwijk

Beleef een onvergetelijke vakantie in Noordwijk: vanouds een vissersdorpje en tegenwoordig een gezellige en populaire badplaats. Met een kuststrook van ruim 13 kilometer lang lenen het strand en de duinen zich perfect voor een wandeling. Wat is er nu heerlijker dan uitwaaien op het strand? Beleef een ultieme zon-, zee- en strandvakantie vlak bij Noordwijk aan Zee en geniet van al het moois dat de omgeving van EuroParcs Noordwijkse Duinen te bieden heeft. Langs het strand vind je vele strandtentjes en terrasjes en in de zomermaanden kun je natuurlijk een verkoelende duik nemen in de Noordzee.

Een bezoekje aan de grote en bruisende steden Amsterdam (42 km) en Haarlem (19 km) mag zeker niet ontbreken tijdens jouw vakantie in Noordwijk. Ga een heerlijk dagje shoppen, ontdek de vele musea of maak een leuke stadswandeling met een gids.

 

Tips voor een dagje uit tijdens je vakantie in Noordwijk

Niet alleen de faciliteiten van ons park bieden je op en top vermaak, maar ook de omgeving van Noordwijk heeft van alles te bieden. Tijdens jouw vakantie moet je zeker een bezoekje brengen aan één van de nabijgelegen dierenparken, musea, attractieparken of indoor- en outdoor speeltuinen.

Uittip: Keukenhof

Verblijf je tussen eind maart en eind mei op EuroParcs Noordwijkse Duinen? Dan móét je een bezoekje brengen aan de Keukenhof, dé toeristische trekpleister! In het voorjaar bloeien hier meer dan 7 miljoen bloembollen met wel 800 verschillende soorten tulpen!

Uittip: Bloemencorso

Op 22 april 2023 vindt de 76e editie van de bloemencorso in de Bollenstreek plaats. Dit kleurrijke spektakel wordt in één week door meer dan een miljoen mensen bezocht. Hoogtepunt is de corsozaterdag, waarbij praalwagens versierd met bloemen een 42 km lange tocht richting Haarlem afleggen. De bloemencorso is zeker een bezoekje waard en leuk voor jong en oud! 

Uittip: Tulip Experience Amsterdam

Bezoek tijdens je verblijf de Tulip Experience. Het is de onmisbare belevenis tijdens een bezoek aan de Bollenstreek! Ga op ontdekkingstocht in het levendige museum en ontdek het verhaal achter hét Nederlandse icoon: de tulp. Maak daarna de meest kleurrijke foto's in de showtuin met 1 miljoen tulpen of pluk een eigen bos tulpen in de pluktuin.