• Vakantie aan de kust
  • Luxe en comfortabele huisjes
  • Voor max. 6 personen

Verblijf in een vakantiehuis in Noordwijk

Stel je eens voor, een vakantiehuis op korte afstand van de Nederlandse kust. Waar je lopend of fietsend zo aan het strand bent. Daarvoor boek je een vakantiehuis in Noordwijk bij EuroParcs Duinresorts. Onze vakantiehuizen in Noordwijk zijn verspreid over twee parken, EuroParcs Parc du Soleil en EuroParcs Noordwijkse Duinen. Onze parken en vakantiehuizen zijn uitermate geschikt voor een verblijf met het gezin of met familie. Een vakantiehuisje in Noordwijk is te boeken voor maximaal 6 personen en in veel huisjes zijn honden ook welkom. Geniet van een heerlijke vakantie en ontdek waarom Noordwijk is uitgeroepen tot kuuroord!

Zoek & boek een vakantiehuis in Noordwijk ⬇️

 

Vakantiehuisje huren in Noordwijk

Maximaal genieten van een strandvakantie aan de kust in Nederland? Een huisje huren in Noordwijk is dan ideaal. Je verblijft op korte afstand van het strand, de zee en de duinen. Bovendien biedt een vakantiehuis in Noordwijk bij EuroParcs Duinresorts alles wat je nodig hebt. Een ruime woonkamer en keuken, heerlijke bedden, een moderne badkamer en een aangelegd terras voor de zonnige dagen. Uiteraard zijn alle vakantiehuizen rookvrij en voorzien van wifi. 

Huisje huren in Noordwijk bij:

 
  • Geschikt voor gezinnen en families
  • Buitenzwembad, speeltuin, fietsverhuur en meer
  • Vakantiehuizen, appartementen en kampeerplaatsen
 
Ontdek EuroParcs Noordwijkse Duinen
 
  • Geschikt voor jong en oud
  • Binnenzwembad, indoor speeltuin en meer
  • Dicht bij leuke uitjes zoals de Keukenhof
 
Ontdek EuroParcs Parc du Soleil

Wat te doen in Noordwijk & omgeving?

Als je verblijft in een vakantiehuisje in Noordwijk ga je ongetwijfeld één of meerdere dagen naar het strand. Zandkastelen bouwen, zwemmen in zee, vliegeren bij harde wind en strandwandelingen maken. Maar als je een huisje huurt in Noordwijk is er meer te doen! Hieronder onze tips:

🌷 De Keukenhof - Een ware kleurexplosie, dat is de beste omschrijving van de Keukenhof in Lisse. Volg een van de vele routes door het park en ontdek waarom dit zo'n populair uitje is.

🚘  Bezoek Amsterdam - Onze bruisende hoofstad ligt op slechts 40 minuten rijden. Ga shoppen, maak een rondvaart door de grachten, bezoek een van de vele musea of maak een stadswandeling. Er is zoveel te zien!

🚲  Fietsen langs de kust - Bijvoorbeeld richting Zandvoort langs de kustweg. Op de terugweg fiets je via de bollenstreek weer richting Noordwijk. Een prachtige route die langs vele hoogtepunten voert.

Boek een vakantiehuis in Noordwijk
 

Laagste prijsgarantie via deze website