EuroParcs Duinresorts

zaterdag 11 februari 2023, 10:00 uur - KEUKENHOF

In de omgeving
-

Openingsperiode Keukenhof 2023
Keukenhof is in 2023 geopend van donderdag 23 maart tot en met zondag 14 mei. Dagelijks vanaf  8:00 tot 19:30 uur geopend. Online via de website van keukenhof kunt u tickets vooraf bestellen. www.keukenhof.nl 


Keukenhof heeft voldoende parkeergelegenheid. Parkeren bij Keukenhof kost 6 euro. Het parkeerterrein van Keukenhof sluit om 19.30 uur. Oplaadpunten voor elektrische auto’s zijn beschikbaar op de parkeerplaats bij de hoofdingang. Vanaf het park kunt u ook per fiets makkelijk de keukenhof bereiken. 

Wanneer kan ik Keukenhof het beste bezoeken?
De bloei in Keukenhof loopt parallel aan die in de natuur. Aan het begin van het Keukenhof seizoen bloeien de vroegbloeiende soorten zoals crocussen, narcissen, hyacinten en vroege tulpen. Later in het seizoen bloeien de latere bloeiers zoals (grotere) tulpen. In de paviljoens in Keukenhof zijn vanaf de eerste tot en met de laatste dag van het seizoen schitterende bloemenshows te zien. In alle rust genieten van Keukenhof? Vóór 10:30 uur en na 16:00 uur is het minder druk in Keukenhof. Met de ochtend- en avondzon kun je dan prachtige foto’s maken. Op maandag, dinsdag en woensdag is het rustiger dan op andere dagen.

Leuke uitjes en sightseeing in de buurt van Keukenhof  Tip! Combineer je bezoek: Leuk om te bezoeken:  The Tulip BarnDe Tulperij en Kasteel Keukenhof bezoeken.