1. Ontbijt, lunch, diner en borrel
  2. Wekelijks activiteiten in het hoogseizoen
  3. Toegankelijk voor het hele gezin
  4. Gratis WiFi

Het gezelligste restaurant van Noordwijk

De leukste en gezelligste plek in de Noordwijkse duinen en een van de mooiste plekjes van Nederland. Een prachtige vakantieplek maar ook een plek waar je je thuis voelt. 

Laat u tijdens uw vakantie op EuroParcs Noordwijkse Duinen verwennen met de lekkerste gerechten bij @thePark Noordwijk.

Reserveer direct via 06 - 5737 5716
 

@thePark Noordwijk is de woonkamer van Noordwijk. Een plek voor het hele gezin. Een plek waar u tot rust komt, waar u gezellig bij kan kletsen of een spelletje kan spelen.

En ohja, uiteraard kunt u er ook heerlijk eten afhalen.

Bekijk onze afhaal menukaart Bekijk de menukaart

Openingstijden

Maandag t/m donderdag | Gesloten
Vrijdag en zaterdag | 17:30 – 19:30 uur, alleen afhaalkaart
Zondag | Gesloten

Broodservice

Maandag t/m zondag: 08:30 – 09:00 uur*

*Alleen geopend indien er vooraf bestellingen zijn gedaan. Als er geen broodbestellingen zijn, zullen wij ook niet geopend zijn. Zodra alle broodbestellingen zijn opgehaald zullen wij tevens ook weer sluiten.

Afhaalservice

Het restaurant op EuroParcs Noordwijkse Duinen biedt een afhaal- en bezorgservice aan. Meer informatie hierover vindt u op het vakantiepark.

Terrassen

De terrassen op onze vakantieparken zijn geopend, zo ook op EuroParcs Noordwijkse Duinen. Meer informatie over de openingstijden, reserveren en mogelijkheden vindt u op het vakantiepark.

Tijdelijk gesloten

Vanaf woensdag 14 oktober 22.00 uur zijn alle eet- en drinkgelegenheden in Nederland gesloten, zo ook ons restaurant. Wel verzorgen wij een afhaal- en bezorgservice voor gasten van het vakantiepark. Meer informatie hierover kunt u vinden bij de receptie van het park.

Authentieke steenoven pizza

Geniet van een authentieke steenoven pizza, bereid met de beste ingrediënten. De ieale maaltijd voor zowel een lunch, borrel als diner. Maar... dan wel van topkwaliteit! Ook nu het resturant gesloten is kunt u een heerlijke pizza bij ons bestellen en afhalen.

Bekijk de mogelijkheden

 Menukaart C&C @thePark EuroParcs Noordwijkse Duinen